• jelle-78
  • jelle-78

Wie zijn we

Ik ben Ine Noël, zelfstandig vroedvrouw, gelukkig getrouwd en fiere mama van Jelle (2009) en Fien (2011).

Van kinds af aan ligt mijn hart bij het wonderlijke gebeuren van de geboorte, naarmate ik ouder werd, kreeg deze droom meer en meer een vaste vorm: VROEDVROUW zijn.

Na het behalen van mijn diploma ben ik begonnen als zelfstandige vroedvrouw. Gelijktijdig werkte ik ook in het ziekenhuis. Toch besefte is snel dat mijn hart in het thuisfront ligt en welke meerwaarde een vroedvrouw aan huis kan betekenen. In 2008 ben ik mijn hart gevolgd naar het thuisfront. Op deze manier kan ik zwangere en pas bevallen ouders ten volle begeleiden, afgestemd op ieders behoefte.

In 2011 heb ik mijn droom verder uitgebreid en me bijgeschoold in GVO. Correcte informatie op een interactieve manier overbrengen zodat jullie bewuste en geïnformeerde keuzes kunnen maken, waar je als ouders achter staat. Een passie die ik graag met jullie wil delen.

Bij deze wil ik je dan ook welkom heten en uitnodigen om eens een kijkje te nemen op de website.
Misschien zien we elkaar binnenkort...

Lieve groetjes
Ine

 

 ***

 

Ik ben Karen Winters, zelfstandige vroedvrouw, getrouwd en trotse mama van Jarno, Ilan en Eliano.

Pas op latere leeftijd hebben de vroedvrouwenkriebels mij te pakken gekregen. Mijn keuze om opnieuw te gaan studeren voor vroedvrouw was dan ook heel bewust en overwogen. Ik ging de uitdaging aan en heb er geen moment spijt van gehad. Door de stages werd mijn gevoel elke dag opnieuw bevestigd: Dit is mijn droom! Dit is mijn job! Hierin ligt mijn toekomst!

Uit eigen ervaringen heb ik geleerd hoe belangrijk zorg op maat is. Dit wil ik als zelfstandige vroedvrouw dan ook zelf aanbieden. Zorg aangepast aan moeder en kind!

Welkom op onze website en misschien tot snel!

Lieve groetjes, Karen